Cercador avançat
Opcions
X

Bonica i moderna planta baixa de lloguer a Montgat

Ref: 504.1.2

1.100€ Lloguer Mensual | ALQUILADA

Detalls

Planta baixa seminova en règim de lloguer residencial a peu de la platja de Montgat Nord. Es tracta d'habitatge de 70m2 + balcó de 3,5 m². i pati interior. Consta de saló - menjador i cuina equipada amb electrodomèstics Teka, 3 dormitoris i 2 banys complets (un en suite) Aire condicionat i calefacció per conductes, il·luminació LED, energia solar, persianes elèctriques. Plaça d'aparcament. Acabats de disseny i d'alta qualitat.

Immillorable situació, a tocar de l'estació de Montgat nord i accés a l'autopista, 1a línia de mar ia 5 minuts de l'escola internacional Hamelin.

Fiança 3 mesos (No negociable) + agència.

Especificacions
3
2
70
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat