Opcions
X

ampli i lluminós baixos amb jardí i gran terrassa.

Ref: M17084

1.400€ Lloguer Mensual

Detalls

Aquest modern, lluminós i ampli baixos de 80m, et farà sentir com si estiguessis en una còmoda caseta d'una planta. T'enamorarà seu ampli saló menjador amb sortida al bonic jardí de 46m, els seus dos habitacions amb armaris encastats d'alta qualitat i bany complet i la seva espaiosa cuina office amb sortida a la magnfica terrassa de 120m, amb caseta per emmagatzemar el que vulguis. Aquest pis està moblat fins al seu últim detall amb un actual, fresc i acollidor estil. El bonic jardí està dotat de reg automàtic. També inclou plaça d'aparcament i zona comunitària amb piscina.

Ubicat a la millor zona de Montgat, a tocar deTots els Serveis, Mercat, col·legis, en el qual s'inclou el prestigiós i internacional Hamelin, a 5 escassos minuts caminant de la platja i estació de tren de Montgat nord, parada de bus a la mateixa zona, sortida i accés directe en 2 minuts a l'autopista, per la qual vam arribar al centre de la ciutat de Barcelona, a 15 minuts.

DISPONIBLE 1 SEPBre.

ES LLOGA A L'AGOST X 3500 €. Preu ofert amb subministraments inclosos, consultar fiança.

Especificacions
2
1
80
Ascensor
Jardín
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat