Cercador avançat
Opcions
X

Àtic amb gran terrassa a plà de Montgat.

Ref: M18028

1.300€ Lloguer Mensual

Detalls

Àtic de 105m en plà de Montgat, amb 2 terrasses, una d'elles d'uns 90m (en planta superior) i amb vista parcial al mar. Consta de 3 habitacions, una d'elles suite i un altre bany, menjador de 25m amb sortida a àmplia terrassa i cuina office amb safareig.

Plaça de pàrquing i zona comunitària amb piscina.

A 5 minuts a peu de l'estació de Montgat nord, de la platja ia 10 del esculela internacional Hamelin, a tocar del mercat, mercadona i altres col·legis.

Entrada i sortida directa a autopista ia tan sols 15 minuts de Barcelona.

Sense moblar.

2 mesos de fiança.

Especificacions
3
2
105
Ascensor
Jardín
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat