Opcions
X

Pis amb gran terrassa a Casc Antic Montgat

Ref: M18076

1.300€ Lloguer Mensual

Detalls

Pis a la primera planta alta de l'edifici

MAGNÍFIC PIS DE LLOGUER, MOLT CÈNTRIC A MONTGAT

Pis en perfecte estat de conservació, en edifici de 2005. Just davant de l'Església de Sant Joan, al casc antic de Montgat.Consta de 120 m² distribuïts en 3 habitacions i 2 banys, un d'ells tipus suite, i compta a més amb una gran terrassa d'uns 100 m².

El lloguer inclou una plaça di aparcament al mateix edifici, amb accés directe a l'ascensor. El preu del lloguer inclou les despeses de comunitat i IBI però no els fems que es cobren en concepte a part.

És requisit per poder llogar l'habitatge satisfer el 10% d'una anualitat + iva d'honoraris d'agència, i realitzar un dipòsit de 3 mesos en concepte de fiança.

DISPONIBLE A PARTIR DE JUNY 2019

Especificacions
3
2
120
Ascensor
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat