Opcions
X

Magnífic àtic amb espectaculars vistes al mar a Montgat.

Ref: M18089

1.000€ Lloguer Mensual | ALQUILADA | Cas d'Èxit

Detalls

Àtic de concepte obert, assolellat i amb espectaculars vistes al mar, totalment reformat amb acabats d'alta qualitat. Cuina equipada i oberta al saló menjador amb magnifiques vistes al mar i casc antic i sortida a coqueta terrassa. Per la part del darrere vistes a zona verda. Àmplia habitació tipus suite i una altra habitació oberta al saló (possibilitat detancar) i amb accés a bany de suite (compartit). A 1 minut caminant de la zona comercial, i 5 minuts de la platja. Molt ben comunicat amb la NII i l'estacion de renfe de Montgat Nord.

Semi moblat.

Pis ideal parelles.

La finca no disposa d'ascensor ni pàrquing. Zona aparcament residents a la zona.

Especificacions
2
1
70
Vistas al Mar
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat