Opcions
X

Magnífic pis de lloguer al Masnou

Ref: M19024

1.400€ Lloguer Mensual

Detalls

Ampli pis semi-nou de 105m útils i 17 de terrassa, amb gran cuina office i gran menjador tots dos amb sortida a terrassa amb vista parcial sobre el mar. El pis consta de rebedor amb armari encastat, 3 habitacions, una d'elles tipus suite i un altre bany. També consta d'aspiració centralitzada, plaça de pàrquing i traster.

Situat en tranquil barri tipus resideixencial, de recent construcció, a cinc minuts a peu de la platja.

NO S'ACCEPTEN MASCOTES.
Condicions: 4 MESOS DE FIANÇA + honoraris agència.
DISPONIBLE 01/06 / 2019.VISITAS DIMARTS MATÍ / TARDA I DIVENDRES MATÍ

Especificacions
3
2
122
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » El Masnou
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat