Opcions
X

Estudi amb terrassa a la Virreina

Ref: M19027

675€ Lloguer Mensual

Detalls

Aquest estudi d'uns 40m amb entrada independent, està ubicat als baixos de la casa.Consta de saló menjador cuina en un espai, amb sortida a terrraza, habitació amb armari encastat i bany. La cambra de rentat es troba a la mateixa planta i es comparteix amb la propiedad.Ideal solters / es o parella.

Les despeses d'aigua estan inclosos en la quota lloguer, per a la llumes fa una previsió mensual de 40 € i es regularitza cada 3 mesos.

Condicions: 2 mesos de fiança + honoraris agencia.NO MASCOTES

Especificacions
1
1
40
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat