Opcions
X

Àtic amb espectaculars vistes al mar a lloguer a Montgat.

Ref: M19037

1.400€ Lloguer Mensual

Detalls

Àtic de 115m, en primera línia de mar amb espectaculars vistes. El pis consta d'ampli saló menjador amb sortida a terrassa amb vistes, cuina office, 3 habitacions, una d'elles tipus suite, totes amb armaris encastats i un altre bany. Plaça aparcament per a cotxe i moto i petit trastero.Zona comunitària amb piscina.A escassos 60m del mar, a5 minuts a peu de l'estació i tots els serveis a la zona.5 minuts amb cotxe o transport a col·legi internacional Hamelin.

Especificacions
3
2
115
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Piscina
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat