Opcions
X

Piso en alquiler en Pla de Montgat, estado inmejorable

Ref: M19044

1.350€ Lloguer Mensual

Detalls

Piso en perfecto estado de alquiler en Montgat.


Piso de 3 habitaciones y dos baños completos de 115m². Amplio salón comedor con salida a terraza de 8 m², con capacidad para mesa de 6 comensales, cocina con acceso a lavadero. Todas las habitaciones gozan de armarios empotrados. Se alquila amueblado, con electrodomesticos y junto plaza de parking en la misma finca. Zona comunitaria ajardinada con piscina. Se encuentra a escasos metros del mercado municpal de Montgat. Hasta la estacion de renfe de montgat nord hay una distancia de 300 metros, y muy bien comunicado con B-20 y NII.

Especificacions
3
2
115
Ascensor
Jardín
Parking
Piscina
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat