Cercador avançat
Opcions
X

Ático en Badalona-Montgat

Ref: M20061

Video de Ático en Badalona-Montgat

1.400€ Lloguer Mensual | ALQUILADA

Detalls

Atico en alquiler en barri Manresa de Badalona


Atico de obra nueva en alquiler en Badalona, barrio Manresà, tocando a Montgat.
Se trata de un duplex de 3 habitaciones y 2 baños en la planta principal. Salon- comedor y cocina independiente ambos con salida a balcon desde ambas estancias. Escalera interior de obra por donde accedemos a un espacio diafano de 25m² y a una terraza de terraza de 50m². Sistema de calefaccion radial y aerotermia.

Dispone de plaza de parking en la planta sotano del mismo edificio.
Situado a 200m de la playa y a escasos 5 minutos andadndo de la estacion de renfe de Montgat y de la zona comercial del mismo municipio.

Especificacions
3
2
100
Ascensor
Vistas al Mar
Obra nueva
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Badalona
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic A - 6 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat