Cercador avançat
Opcions
X

Alquiler Montgat Nord

Ref: 504.1.4

1.100€ Lloguer Mensual

Detalls

Vistas al mar en Mongat NordAmplio ático en alquiler en plà de Montgat


Planta baja seminueva en régimen de alquiler residencial a pie de la playa de Montgat Nord. Se trata de vivienda de 70m2 + balcón de 3,5 m² y patio interior. Consta de salón - comedor y cocina abierta equipada con electrodomésticos Teka, 3 dormitorios y 2 baños completos (uno en suite) Aire acondicionado y calefacción por conductos, iluminación LED, energía solar, persianas eléctricas. Plaza de aparcamiento. Acabados de diseño y de alta calidad. 

Se alquila sin muebles.
Un mes de fianza, mas 3 meses de garantia adicional.

Disponibilidad a partir de finales del mes de noviembre

Especificacions
3
2
Ascensor
Vistas al Mar
Parking
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic D - 69 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat