Cercador avançat
Opcions
X

Alquiler Canyado-Manresà

Ref: M20065

Video de Alquiler Canyado-Manresà

1.100€ Lloguer Mensual

Detalls

Dúplex con gran buhardilla


Fantástico piso en el barrio de Manresà, Badalona a tocar Montgat, con todos los servicios cerca y la playa a escasos 50 metros.
La vivienda, muy soleada, dispone de un salón comedor con acceso a cocina, dos habitaciones y baño completo en planta y una amplia buhardilla de 70 m² ahora habilitada como salón y despacho. Aire acondicionado y calefacción electrica en todas las habitaciones.
La finca cuenta con aparcamiento y una zona comunitaria con barbacoa.
MASCOTAS NO!!!

Especificacions
3
1
Parking
Localitat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat