Cercador avançat
Opcions
X

Casa de poble primera línia de mar a Montgat Nord

Ref: M21009

2.500€ Lloguer Mensual

Detalls

Just a primera línia de mar, amb unes vistes privilegiades, aquesta casa se situa a escassos 2 minuts de l'Estació de Montgat Nord, i en un trajecte de 20 minuts, estàs a la plaça de Catalunya, Barcelona.

Casa totalment reformada el 1995 que conserva elements originals.

La zona, a més, compta amb tots els serveis. Mercat, escoles, tant públiques com privades com el col·legi internacional Hamelin, zones de passejos llargs a la vora d'el mar ... i molt ben comunicat també amb l'autopista amb l'enllaç a escassos metres, tant direcció Girona com a Barcelona.

L'habitatge compta amb un garatge i pou d'aigua per a reg a la planta baixa. A la primera planta disposa d'un saló menjador d'estil eivissenc amb una font de la casa original i accés a la terrassa anterior & nbsp; amb espectaculars vistes a la mar ia la terrassa posterior o pati, que compta amb un bany complet amb dutxa, un safareig i un celler. Annex a l'menjador es troba la cuina totalment equipada.

A la planta superior hi ha tres dormitoris i un gran bany amb dutxa d'hidromassatge.

I en l'última planta hi ha una habitació i una terrassa vista sobre el mar que fan caure d'esquena.

L'habitatge es llogaamb tot el mobiliari original, vaixella, electrodomèstics. Tan sols cal portar-se la roba i les ganes de gaudir d'aquest habitatge tan privilegiada

Especificacions
3
2
158
Vistas al Mar
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Montgat
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic D - 50 Kw h m²/any

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat