Cercador avançat
Opcions
X

Cabrils, torre d'obra nova

Ref: 317

700.000€ Compra

Detalls

Magnífica casa d'obra nova amb 273m2 construïts sobre parcel·la de 769 m2.
A la planta baixa, per on té el seu accés, disposa d'un ampli garatge cobert, un ampli saló menjador d'uns 40m2 amb sortida a ampli i assolellat porxo d'uns 20 m2, cuina tipus office d'uns 12 m2 i lavabo de cortesia.
A la planta inferior disposa aquesta casa de zona de rentat, dues habitacions individuals qui comparteixen un bany, 2 habitacions dobles que comparteixen un altre bany i una suite principal d'uns 15 m2 amb vestidor i bany complet. Té sortida directa al jardí en dos nivells, amb espai suficient per ubicar una piscina.
El jardí amb plantes mediterrànies, està dotat de reg amb degoteig que s'alimenta d'una gran cisterna situada en els soterranis de la casa i que recull les aigües pluvials de les cobertes.

* La compradora del present immoble liquidarà a més del preu anunciat, el 10% del preu finalment acordat per ambdues parts (5% si és menor de 32 anys i el destina a habitatge habitual).

Especificacions
5
+4
273
Jardín
Lujo
Vistas al Mar
Obra nueva
Parking
Terraza
Localitat
Espanya » Barcelona » Cabrils
Localitat

Condicions generals de contractació

La informació i les imatges publicades, han estat facilitades per la propietat de l’immoble publicat prèvia la seva autorització, i tenen caràcter merament informatiu, i en cap cas contractual.

niu.cat© no pot garantir la veracitat d ela informació publicada per no ser la propietària del producte ofert, i cabria la possibilitat d’error tant en el preu publicat, com en la seva disponibilitat real o immediata.

Les despeses i impostos inherents a la seva adquisició, com l’ITP (10% per lo general), o l’IVA (10% en habitatge o 21% en sòl), AJD, notaria registre i despeses de finançament, cas de ser necessària, seran per compte i a càrrec del futur comprador, conforme la normativa vigent.

SOL·LICITI UNA VISTA O MÉS INFORMACIÓ
Certificat energètic en tramitació

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat