Cercador avançat
Opcions
X

Qui som

Qui som

NIU.CAT TEU IMMOBILIÀRIA A MONTGAT

Som una empresa familiar formada per juristes emprenedors, amb una sòlida formació acadèmica i amb una llarga trajectòria en el sector immobiliari que, després del seu recent regulació a Catalunya, crea niu.cat en 2010 per garantir la compra del teu habitatge, de la teva llar o del teu negoci.

Perquè estem enamorats de la comarca delMaresme en general i del municipi de Montgat en particular. Perquè és on vam decidir instal·lar la nostra llar ja fa alguns anys i, avui, el nostre negoci. Convençuts que és la millor regió prop de Barcelona per viure, prop de tots els serveis, com hospitals, col·legis, etc ... Amb les millors comunicacions i accessos: autopista sense peatge, tren, autobusos. També gaudim del millor clima, i tenimel privilegi de poder gaudir del nostre mar Mediterrani i de la nostra serralada Litoral.

No només aspirem a ser la immobiliària de referència a Montgat, sinó que el nostre objectiu és créixer per donar serveis jurídic / legals tant a particulars com a empresaris, tant en les poblacions limítrofes d'Alella, Tiana, el Masnou i Badalona, ​​com en les properes, però no menys importants, de Teià i Barcelona.

Ronda 8 de març,151

08390 Montgat (Barcelona, Spain)

93 469 01 69 | hola@niu.cat